Home » Tag Archives: најпозната компанија

Tag Archives: најпозната компанија

Секој ролекс има приказна: Како настана една од најпознатите компании на светот?

Што го предизвикува претприемачкото срце и му дава желба незапирливо да чука посилно и побрзо? “Господа, ние ги правиме најдобрите часовници во светот” – во јануари пред 91 година, пред собраните трговци на часовници рече Ханс Вилсдорф. Претставувајќи го Oyster, првиот водоотпорен рачен часовник, пронајдок кој ќе го одбележи часовничарскиот ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365