Home » Tag Archives: ново пиво

Tag Archives: ново пиво

Тиквеш започнува со дистрибуција на ново пиво на македонскиот пазар!

Од март 2019, во Македонија може да се купи познатото пиво од Белградската индустрија на пиво БИП (BIP) како и пијалакот Квас. Во рамки на својата трговска програма овие производи почна да ги увезува и дистрибуира нашата најголема винарница, ВВ „Тиквеш“. „Ова е природен чекор кој го преземавме имајќи предвид ... Read More »

Промовирано “Скопско Smooth“ – новото пиво на Пивара Скопје

Денес со иновативна прес конференција, беше промовирано новото пиво од Пивара Скопје, Скопско Smooth со што и официјално се означи почетокот на уште една една успешна пивска приказна. Ова пиво за инспирација го зема СКОПСКО македонската бренд икона, за  на новите генерации да им понуди пиво кое е питко со ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365