Home » Tag Archives: оглас за работа

Tag Archives: оглас за работа

Оглас за работа во Вип

Вип оператор објавува оглас за врaботување на Маркетинг аналитичар кој ќе биде дел од маркетинг тимот и ќе помогне во подоброто разбирање на пазарот и потрошувачите во насока на донесувањето на подобри одлуки. Огласот е отворен до 13.01.2019 Сите детали можат да се видат во продолжение: Read More »

Агенцијата Публицис објавува оглас за две работни позиции

Агенцијата Публицис, за својата канцеларија во Скопје, објавува оглас за две отворени работни позиции: Media Planner & Digital Media Executive Media Planner  Квалификации кои треба да ги поседува нашиот идеален кандидат се: Одлични аналитички, презентациски и преговарачки вештини Познавање на медиумскиот пазар, рекламните канали и трендовите во огласувањето Напредно познавање ... Read More »

Оглас за работа во Публицис

Маркетинг агенцијата Publicis One Македонија објавува оглас за вработување на Event менаџер. Сите заинтересирани кандидати се покануваат да ги испратат своите Професионални Биографии (CV-a) најдоцна до 15.08.2018 на следнава е-маил адреса: jobs@publicis.com.mk Read More »

ИАБ Македонија вработува технички секретар

Здружението за Интерактивно огласување ИАБ Македонија (www.IAB.mk) вработува технички секретар на определен период од 6 месеци со можност за продолжување на работниот ангажман. Работниот ангажман ќе биде со половина работно време (4 часа) од понеделник до петок. Основни задачи: Координација на тековни активности и подготовка на состаноци на телата и ... Read More »

Оглас за вработување во Вип

Вип објавува оглас за вработување на експерт за Дигитален маркетинг (Digital Marketing Expert), кој треба да биде ефективен комуникатор, способен да размислува креативно и иновативно и да биде запознаен со најновите трендови, технологии и методологии во дигиталниот маркетинг. Од експертот за дигитален маркетинг се очекува да идентификува и развива нови, ... Read More »

Агенцијата Division вработува

Маркетинг агенцијата Division од Скопје, го проширува својот тим со нов Дигитал маркетинг специјалист. Заинтересираните кандидати се покануваат да ги испратат своите CV-а на mail@division.mk. Крајниот рок за аплицирање е: 10 мај 2018 година. Read More »

Агенцијата ЕПП вработува Digital Designer

ЕПП Комјуникејшнс вработува еден Digital Designer со квалификации во следниве области: 1.Graphic Design и Advertising: Adobe Photoshop Adobe Illustrator Adobe InDesign Adobe Acrobat DC / Pro Предност имаат кандидати со познавање на: (After Effects, 3DS Max) 2.Web Design: Adobe Animate (former Flash) HTML 5 CSS3 PHP Word Press (креирање и ... Read More »

АД Европа вработува Бренд менаџер

АД ЕВРОПА Скопје има потреба од Бренд Менаџер на определено време, со можност за продолжување на договорот на неопределено време. Работните задачи на бренд менаџерот вклучуваат организирање на целокупното работење и стратегија за развој на брендот, пронаоѓање на  неговите слабости, подготовка на план и стратегија за развој на брендот ЕВРОПА, ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365