Home » Tag Archives: оглас маркетинг

Tag Archives: оглас маркетинг

Оглас за маркетинг менаџер

Агенцијата за вработување Декра, во име на својот клиент Тинекс МТ ја огласува ново отворената позиција: маркетинг менаџер. ТИНЕКС МТ е водечка компанија во Македонија, која 24 години успешно ги препознава и задоволува потребите на современите купувачи, нудејќи им врвни и квалитетни производи и услуги. Со повеќе од 1300 вработени, ... Read More »

Агенцијата MPG Skopje вработува account асистент

Една од водечките регионални маркетинг агенции  го проширува својот тим во Скопје и вработува account асистент. A new job in town – MPG Solutions is hiring account assistant! IF .. your middle name is multitasking .. you can handle combination of office & field work .. you can communicate with 50+ ... Read More »

Маркетинг и ПР агенцијата Honeybiz вработува

Маркетинг и ПР агенцијата Honeybiz објави оглас за работа за сите оние што мислат дека ги поседуваат следниве вештини и услови: – Вешто комунициираат – Внимаваат на детали – Умеат да водат проекти – Добри се во стратешко планирање – Имаат 2+ години искуство во маркетинг и ПР – Познаваат англиски ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365