Home » Tag Archives: онлајн купување

Tag Archives: онлајн купување

Инстаграм лансира нова апликација која ќе го олесни онлајн купувањето?

Една од најпопуларните платформи за споделување на содржина фотографии и видео содржини, Инстаграм, наводно, планира да лансира нова апликација со цел да отвори дополнителен простор за интернет купување Компанијата Фејсбук, која пред шест години ја купи платформа за споделување на фотографии Инстаграм, ја разгледува можноста за лансирање на посебна апликација, ... Read More »

Подгответе се за шопинг подобар од Black Friday – стигнува Prime Day!

Сигурно знаете дека онлајн продажбата претставува опасна закана за трговските центри, а главната причина се гигантите за е-трговија, како Амазон. Подгответе се за нов удар на класичениот шопинг со попусти кои ги нуди Prime Day. Шопингот кој е подобар од Black Friday започнува на 16-ти јули. Prime Day, празникот за ... Read More »

4 Технолошки трендови кои ќе го променат начинот на кој купуваме

Новите технологии донесуваат нови искуства. Евe што можеме да очекуваме во (не толку далечна) иднина Технологијата го освои секој дел од нашите животи. Во некои делови е многу очигледна и видлива (на пример, кога користиме компјутери и паметни телефони во домот или на работа), додека во другите делови речиси и ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365