Home » Tag Archives: основи прашања кои бараат одговор

Tag Archives: основи прашања кои бараат одговор

Email маркетинг и основни прашања кои бараат одговор

Автор на текстот: Д-р Драган Шутевски, основач и CEO на Шутевски Консалтинг. Текстот првично е објавен на Претприемач.ком Темата за email маркетинг е доста интересна особено поради фактот што секојдневно примаме огромен број на email пораки од кои повеќето воопшто не сме ги ни побарале. Сепак знам дека се обидуваме да бидеме фокусирани и ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365