Home » Tag Archives: паметна вода

Tag Archives: паметна вода

Smartwater – првата “паметна вода“ инспирирана од облаците!

Пред нецели два месеци имавме прилика во соседна Србија да ја вкусиме водата која носи толку “модерно“ име….а сега слушаме дека и хрватите веќе почнале да уживаат во “паметната вода“ која има специјална приказна. Благодарение на Филип (фала Филип! :)) научивме дека Smartwater е првата вода на светот која најпрво ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365