Home » Tag Archives: панели

Tag Archives: панели

NEM 2019 ги откри првите теми на панелите

Најголемиот и најубав настан на ТВ индустријата во Централна и Источна Европа се враќа наскоро. Засега, темите откриваат уште еден возбудлив собир на најголемите експерти и професионалци од оваа индустрија. Од 10-13 јуни во Дубровник ќе се дискутира за жешки теми, за идните трендови, ќе се водат интересни панел дискусии, ... Read More »

Врвниот фудбал е најголемиот блокбастер

Една од најпрофитабилните глобални работи во последниве години е преносот на спортски настани кои секој ден привлекуваат милиони гледачи. Тоа е и темата на панелот наречен “Фудбал: Кој ја држи цената висока”. Секој сака да биде во оваа трка за пари, време, нови технологии. Највисоката цена ја држат фудбалските лиги ... Read More »

Тие се најсложената, најискрената, но и најслатката публика

Како децата реагираат на мноштвото постоечки апликации за учење и забава? Дали се построги од возрасните и треба ли ТВ-индустријата да биде во чекор со најновите трендови во кои VOD (Video on demand), велат експертите, е многу подобро, ќе се дискутира на шестиот по ред NEM, кој ќе се одржи ... Read More »

NEM 2018: Огласувањето никогаш не било попредизвикувачко!

Рекламирањето е достапно насекаде околу нас: на натпреварите,  напуштените објекти, превозните средства, тоалетите во рестораните, автопатите, па така и на телевизија. Дали навистина постои ситуација што може да се нарече – премногу рекламирање? Ќе дознаеме од врвните професионалци, говорници на панелот на New Europe Market 2018 во Дубровник, кој ќе ... Read More »

Објавени главните теми на панелите на NEM 2018

NEM 2018, најголемиот собир на телевизиската индустрија во регионот на Централна и Источна Европа, ќе се одржи од 11 до 14 јуни, шестта година по ред во прекрасниот Дубровник. До официјалното отворање на настанот останаа уште само неколку месеци, а деталите од богатата програма на NEM 2018 полека се објавуваат. ... Read More »

Продукција Перспектива имплементираше „еколошки пријателска“ технологија на панелите за надворешно рекламирање

Една убава новост деновиве ни стигна од Продукција Перспектива за скорешните нивни активности околу подобрување на услугата што ја нудат на нивните клиенти и преземање активности за заштита на околината. Осветлувањето на рекламните тела е од клучно значење во надворешното рекламирање и упатување Атрактивноста на рекламата, покрај другите елементи, во многу што ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365