Home » Tag Archives: Перфект

Tag Archives: Перфект

CreativeVoice: Димитар Атанасов (Perfect)

M365: Што е она што ќе Ви остане во сеќавање од 2018 година а е поврзано со работата на Вашата агенција? 2018 беше, а и се уште е една од најдобрите години во нашето постоење. Покрај успешната реализација на 10тина нови и големи проекти, како најголем момент во 2018 за ... Read More »

“Добар проект” е благороден проект !

Во рамките на 5. издание на Skopje Design Week, беше промовирана и иницијатавата “Добар проект”. “Добар проект” има за цел да истакнува проекти кои ќе им помогнат на исклучително талентираните деца во Македонија да ги остварат своите потреби за надградба, учества во натпревари и усовршувања. Прв добар проект е 10 ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365