Home » Tag Archives: политички промотивен материјал

Tag Archives: политички промотивен материјал

Црно жолтата лента од места на злосторства претворена во политички промотивен материјал

Еден универзално препознатлив симбол на генијален начин е претворен во политички промотивен материјал Креативците од агенцијата McCann, Ешли Глас и Франциско Валенцуела, креираа една фотографска кампања во која користеа еден неочекуван облик на промотивен материјал за да ги повикаат луѓето на гласање. Имено, тие го земаа препознатливиот знак за предупредување, ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365