Home » Tag Archives: политички реклами

Tag Archives: политички реклами

Политичките реклами на Фејсбук ќе бидат јасно означени

Фејсбук објави неколку промени кои ќе ја зголемат транспарентноста на рекламирањето за политички цели Со цел да ја намали штетата за сопствената репутација, но, исто така, да ја минимизира можноста дека нивната социјална мрежа повторно ќе се искористи за ширење лажни вести и манипулирање со избори и референдуми, во Фејсбук ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365