Home » Tag Archives: португалија

Tag Archives: португалија

Bea World Festival – “Каде креативноста се среќава со бизнисот“

“Креативно размислување – уметност за разбивање на рутини“ Bea World Festival, кој се одржува под мотото “Where Creativity Meets Business“, претставува единствена можност за деловните луѓе секоја година да одржат чекор со променливата бизнис сцена во светот на настаните и комуникациите во живо. Ова е одлична можност да се научи ... Read More »

Web Summit 2017: Лисабон и годинава ја собира целата IT елита на едно место!

Најголемата технолошка конференција во светот, Web Summit (https://websummit.com) и годинава во Лисабон, Португалија во периодот од 6 до 9 ноември ќе претставува центар на целиот IT свет и место каде технолошките лидери ќе ги дефинираат новите правила на IT бизнисот и ќе ги предодредат трендовите што не очекуваат во иднина. ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365