Home » Tag Archives: посети

Tag Archives: посети

Твитер и Снепчет се борат за внимание од медиските издавачи

Откако Фејсбук објави дека новиот изглед news feed-от ги става во втор план содржините од медиумите и компаниите, Твитер и Снепчет се обидуваат да ја пополнат настанатата празнина и да доведат корисници на медиските сајтови. Најавата на Фејсбук, која предизвика бран на паника помеѓу медиумите кои се потпираат на оваа ... Read More »

Најпосетувани македонски веб сајтови за месец Март 2014

Резултатите од постигнувањата во Март 2014 се први после потпишувањето на договорите помеѓу Гемиус и веб сајтовите. Од прегледот можеме да забележиме дека во мерењата учествуваат мнозинството портали кои се мереа и претходно со исклучок на неколку (Off.net.mk , On.Net.mk , Sky.mk , Kajgana.com.mk,  Telegraf.mk , Dnevnik.mk, Utrinski.mk итн..). Рангирањето ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365