Home » Tag Archives: предавач

Tag Archives: предавач

На Денови на комуникации доаѓа Yifei Chai, стручњак за вештачка интелигенција

Yifei Chai, архитект за иновации, ги советува Disney, Adidas и 20th Century Fox како иновативен начин да ги поттикнат човековите емоции во дигиталниот свет “Предавачот Yifei Chai, да можеме, би го најавиле и два пати”, вели директорот на програмата на фестивалот Денови на комуникации,  Дуња Ивана Балон. Тој на овогодинешниот ... Read More »

Предавачот кој (повторно) го дефинира човечкото однесување доаѓа на Денови на комуникации

Со поддршка на хрватски Телеком, на фестивалот доаѓа експертот за бихевиорална психологија и автор на бестселер за однесувањето на потрошувачите, Марк Ерлс, ака HERDmeister Денови на комуникации се побогати за уште еден предавач. Со поддршка на Хрватски Телеком, од Лондон доаѓа експертот за бихевиорална психологија и автор на бестселер за ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365