Home » Tag Archives: прилепска пивара

Tag Archives: прилепска пивара

Златен даб со нова реклама – “Без етикети и без предрасуди“

Прилепска Пивара денеска ја промовираше својата нова реклама за брендот “Златен Даб“ која се чини продолжува по патеката во својата комерцијална комуникација да понуди поинакво и автентично искуство на приказна, продукција и порака. Насловена како “Без етикети, без предрасуди“ рекламата во повеќе динамични сцени прикажува неколку ситуации со ликови кои ... Read More »

Бизнис Кафе 24: “Оние што сакаат да бидат ѕвезди во тимот – можат само да го растурат”

Постојат различни луѓе. На некои мотивација им се парите, на други моќта. Затоа треба добро да го познавате секој човек, вели Самарџиоски  Биди подобар од вчера, а полош од утре. И научи секогаш да губиш. Сам не можеш да успееш. Неопходен ти е тим, составен од тимски играчи. Оние што ... Read More »

Златно-виолетовиот свет на Газоза не` привлекува !

Прилепска пивара деновиве лансираше нова реклама за “Прилепска Газоза“ која имаме прилика да ја погледнеме на македонските ТВ станици и на Facebook. Весела и разиграна, продукциски солидно скоцкана и со јасна приказна, без многу зборови но со многу елементи кои забавно зборуваат :) Се обидуваме да изброиме колку златно-жолто-виолетови содржини ќе ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365