Home » Tag Archives: примери

Tag Archives: примери

Зошто на твојот маркетинг му е неопходна лендинг страна?

Автор: Благој Ѓелевски, Tivius Productions Иако многумина ја поистоветуваат, лендинг страна не е исто што и веб страна. Точно е дека лендинг страната е дел од самата веб страна, но е многу различна по концепт и функција. Во суштина повеќето бизниси имаат веб страни, но немаат лендинг страни. Ако имаш сопствен ... Read More »

WARC се приклучува кон The Work на Cannes Lions

Од Cannes Lions соопштија дека WARC, глобалниот авторитет за адвертајзинг и медиа ефективност, ќе стане дел од дигиталната понуда на The Work, откако WARC беше купен од страна на Ascential. Клиентите на Cannes Lions сега ќе имаат можност за увид во уште побогати анализи и бенчмаркинг за своите маркетинг кампањи ... Read More »

6 одлични маркетинг стратегии од  примерот на неконвенционалните индустрии

Вашето време да засјаете е СЕГА! Денеска ! на 16-ти декември 2016 година ! Ова подолу се само неколку примери за моќта на маркетингот. Со само мали промени во пристапот кон социјалните медиуми се до размислување во стилот ‘’надвор од кутијата’’ веруваме дека некоја од овие маркетинг стратегии ќе ве ... Read More »

11 одлични кампањи со проширена (аugmented) реалност

Не е ниту хит, ниту тренд, ниту нешто ново…но проширената (аугментираната) реалност (ех на времето колку се мачевме да и најдеме соодветен превод) била заслужна за еден куп одлични кампањи кои никого не оставиле рамнодушен. Тимот на Creative Guerrilla Marketing на купче стави неколку одлични примери на искористување на технологијата ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365