Home » Tag Archives: ПР литература

Tag Archives: ПР литература

Што треба да знаете за односите со јавност и каде да го прочитате тоа?

Постојат „прикаски“ дека теоријата е едно, а практиката во односите со јавноста е сосема нешто друго. Ако сте случајно од оние што се согласуваат со ова мислење на не така мал број PR практичари, веруваjте вие сте во голема заблуда. Се разбира, практикувањето на односите со јавноста има свои специфики, ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365