Home » Tag Archives: ПР менаџер

Tag Archives: ПР менаџер

Chapter4 вработува ПР Менаџер

Австриската агенција за односи со јавност,  Chapter4 за својата канцеларија во Скопје, објавува оглас за ангажирање на ПР менаџер кој треба да ги исполнува следниве квалификации:  -Универзитетска диплома -Минимум 2 годишно работно искуство во ПР и/или маркетинг секторот. -Искуство во водење на проекти кои вклучуваат различни комуникациски канали и организирање на ... Read More »

Интервју со Илина Наумовска: “ПР секторот треба да поработи на својот ПР“

Почитувани читатели, целта на овој блог беше и е “да се поттикне и афирмира дебатата во просторот на маркетинг и ПР секторот во Р.Македонија“. Па оттаму и огромно задоволство ми е што за денешниов напис имам можност да Ви споделам размислувања на еден одличен соговорник во ова мое прво интервју на ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365