Home » Tag Archives: ПР награди

Tag Archives: ПР награди

M3 Communications прогласена за најдобра ПР агенција во Бугарија за 2017 година

M3 Communications Group беше прогласена за ПР агенција за 2017 година во Бугарија на овогодинешното издание на BAPRA Bright Awards, во организација на Бугарската асоцијација на ПР агенции (БАПРА). Ова е најпрестижната награда на натпреварот, која се доделува за најмногу реализирани успешни проекти и кампањи во изминатата година. M3 Communications ... Read More »

Доделени годишните награди на Хрватското здружение за односи со јавноста

(РЕГИОН) – Во петокот вечерта во Загреб, Хрватското здружение за односи со јавност (HUOJ) ги додели годишните награди Гранд ПPи (Grand PRix). Град ПРи наградите на Хрватското здружение за односи со јавноста се доделуваат за најдобрите комуникациски проекти, а оваа година во голема конкуренција се натпреваруваа дури 61 проект. Најголем ... Read More »

Доделени наградите за најдобрите ПР проекти во Бугарија

На четиринаесетите по ред “ПР награди“ кои пред неколку дена (на 26.06) се оддржаа во  хотел Хилтон во Бугарија беа прогласени најуспешните ПР проекти во неколку категории и доделени специјалните награди за особен придонес во професијата. На натпреварувањето кое го организира Бугарското друштво за односи со јавноста (БДВО) беа пријавени ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365