Home » Tag Archives: ПР сектор

Tag Archives: ПР сектор

Доделени наградите за најдобрите ПР проекти во Бугарија

На четиринаесетите по ред “ПР награди“ кои пред неколку дена (на 26.06) се оддржаа во  хотел Хилтон во Бугарија беа прогласени најуспешните ПР проекти во неколку категории и доделени специјалните награди за особен придонес во професијата. На натпреварувањето кое го организира Бугарското друштво за односи со јавноста (БДВО) беа пријавени ... Read More »

Интервју со Илина Наумовска: “ПР секторот треба да поработи на својот ПР“

Почитувани читатели, целта на овој блог беше и е “да се поттикне и афирмира дебатата во просторот на маркетинг и ПР секторот во Р.Македонија“. Па оттаму и огромно задоволство ми е што за денешниов напис имам можност да Ви споделам размислувања на еден одличен соговорник во ова мое прво интервју на ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365