Home » Tag Archives: Рајан

Tag Archives: Рајан

Форбс ја објави листата на најплатените Јутјубери на светот за оваа година

Најплатениот Јутјубер на светот има осум години Според проценките на Форбс, младиот Рајан со своите рецензии на играчки оваа година заработил околу 22 милиони долари и се наоѓа на деветтото место на листата на најплатени Јутјубери во светот. Весникот Форбс редовно ја објавува листата на најбогатите луѓе на светот воопшто ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365