Home » Tag Archives: рекет

Tag Archives: рекет

Одличниот Роџер Федерер со својот рекет создава и музика

Компанијата Вилсон и швајцарската тениска ѕвезда направија многу интересен музички спот како дел од промоцијата Pro Staff RF 97 Autograph рекетот Познатиот производител на спортска опрема, компанијата Вилсон заедно со продукциската куќа Farm League и музичкиот продуцент Money Mark (кој има работено со Бисти Бојс) создадоа оригинален музички “спот”, наречен ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365