Home » Tag Archives: реклама златен даб

Tag Archives: реклама златен даб

Златен даб со нова реклама – “Без етикети и без предрасуди“

Прилепска Пивара денеска ја промовираше својата нова реклама за брендот “Златен Даб“ која се чини продолжува по патеката во својата комерцијална комуникација да понуди поинакво и автентично искуство на приказна, продукција и порака. Насловена како “Без етикети, без предрасуди“ рекламата во повеќе динамични сцени прикажува неколку ситуации со ликови кои ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365