Home » Tag Archives: Ристе Ристевски

Tag Archives: Ристе Ристевски

Запознајте го Ристе Ристевски, основач на брендот пури со назив „Jas Sum Kral“ кои се продаваат во Европа, Азија и САД

Во светот постои македонец, кој има свој бренд на пури со баш македонско име “ЈАС СУМ КРАЛ“ (https://jassumkral.com/).  Тој се вика Ристе Ристевски и неговите пури се продаваат во преку 100 продавници низ САД, во Европа и во Азија. Не се продаваат во Македонија, барем засега. Се надеваме дека тоа ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365