Home » Tag Archives: Сања Божиќ-Љубичиќ

Tag Archives: Сања Божиќ-Љубичиќ

Објавени главните теми на панелите на NEM 2018

NEM 2018, најголемиот собир на телевизиската индустрија во регионот на Централна и Источна Европа, ќе се одржи од 11 до 14 јуни, шестта година по ред во прекрасниот Дубровник. До официјалното отворање на настанот останаа уште само неколку месеци, а деталите од богатата програма на NEM 2018 полека се објавуваат. ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365