Home » Tag Archives: Себастијан Лоеб

Tag Archives: Себастијан Лоеб

Деветкратниот светски првак во рели Себастијан Лоеб во новата реклама на Пежо

Дури и на врвните возачи понекогаш им е потребна помош при градското возење BETC Париз и Пежо се здружија со деветкратниот светски првак во рели и возач на Пежо, Себастијан Лоеб за промовирање на новиот модел на “градски автомобил” Пежо 208, докажувајќи дека дури и на врвните возачи понекогаш им ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365