Home » Tag Archives: сообраќани несреќи

Tag Archives: сообраќани несреќи

Кампања за надминување на траумите од сообраќајни несреќи

Секоја година во Русија се случуваат илјадници сообраќајни несреќи. Луѓето погодени од овие несреќи, возачи и патници, покрај со физички повреди и психолошки последици, исто така се соочуваат и со прогресивни нарушувања од посттрауматски стрес. Повеќето луѓе се обидуваат да ги надминат овие нарушувања, но за жал, во некои случаи ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365