Home » Tag Archives: спојлери

Tag Archives: спојлери

Кампања на MINI со симпатични мини спојлери

Агенцијата Pereira & O’Dell направи кампања на социјалните мрежи која може да вознемири некои фанови на познатите серии и филмови MINI се обидува да ги изнервира корисниците на социјални мрежи кои уживаат да поминуваат часови гледајќи ги своите омилени серии неколку сезони наеднаш. Наместо тоа, оваа автомобилска компанија има намера ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365