Home » Tag Archives: тајните на светските ПР експерти

Tag Archives: тајните на светските ПР експерти

Пи Ворлд ќе ја промовира книгата „Тајните на светските ПР експерти“

Светски познатата македонска компанија за организација на маркетинг настани Пи Ворлд на македонската публика ќе и ја претстави својата прва стручна книга „Тајните на светските ПР експерти“.  Промоцијата ќе се одржи на 30.09.2016 година на најголемиот маркетинг настан во Македонија „Маркетинг Кингдом“, кој ќе се одржи во хотелот Александар Палас ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365