Home » Tag Archives: Тинекс

Tag Archives: Тинекс

Тинекс слави 25 години- Успешна приказна инспирирана од довербата на потрошувачите

Компанијата Тинекс, на 23ти Април одбележa 25 години од своето основање во 1994година. „Успешната приказна на нашата компанија се темели на континуираната посветеност на сите вработени кон остварување на нашата визија, која е насочена кон градење на стабилен и етаблиран македонски бренд, кој ќе претставува повеќе од супермаркет. Да се ... Read More »

Оглас за маркетинг менаџер

Агенцијата за вработување Декра, во име на својот клиент Тинекс МТ ја огласува ново отворената позиција: маркетинг менаџер. ТИНЕКС МТ е водечка компанија во Македонија, која 24 години успешно ги препознава и задоволува потребите на современите купувачи, нудејќи им врвни и квалитетни производи и услуги. Со повеќе од 1300 вработени, ... Read More »

Тинекс вработува маркетинг асистент

Тинекс МТ е водечка компанија во малопродажба која 20 години успешно ги препознава и ги задоволува потребите на современите потрошувачи нудејќи им постојано врвни и иновативни производи. Доколку сте мотивирани, енергични, подготвени за нови професионални предизвици, и се стремите за нови успеси, оваа понуда би можела да биде можност токму ... Read More »

..Цветанка Христовска (Tinex)

Да се запознаеме со..“ е нова секција првенствено посветена на луѓето кои работат во маркетинг и ПР секторите во македонските компании, во која преку неколку кратки, блиц прашања ќе промовираме професионалци кои знаеме дека редовно си го читаат М365 и кои накратко ќе ни пренесат што актуелно се случува во нивната компанија ... Read More »

ТРЗП – Твојата реклама ми звучи познато

Во земјите од регионот изминатиов период започна едно шоу, за кое верувам сите сте слушнале, се вика ТЛЗП (Твоето лице ми звучи познато). Ние не сме ништо “подолу“, во Македонија има шоу ТРЗМ -Твојата реклама ми звучи познато ! Епизода бр.1 Реклама на Тинекс во склоп на нивната корпоративна кампања “Секој ден ... Read More »

Кои “Маркети“ беа најприсутни во медиумите за минатиот месец?

Маркетинг365 во соработка со Press Clipping продолжува со серијата статистички анализи на определени групи бизниси. Денеска ја објавуваме статистичката анализа за присутноста на “Маркетитите“ во медиумите за минатиот месец (период 13.11.2013-13.12.2013). За “Маркетите“ во обработуваниот период се објавени вкупно 131 информација, од кои дури 102 на интернет, 22 информации во весниците, ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365