Home » Tag Archives: Томо Рицов

Tag Archives: Томо Рицов

11 Викенд Медиа Фестивал од 20 до 23 септември

Ќе ги “претресиме“ сите теми релевантни за индустријата: На Викенд Медиа фестивалот дознајте дали можете да му верувате на вашиот мобилен и дали претседателите ги слушаат своите комуникациски консултанти Во Ровињ ќе се одржи и седмото издание на BalCannes, кое ги води најдобрите агенции од регионот на Cannes Lions 2019. ... Read More »

Претставена програмата за десеттиот Викенд Медиа Фестивал

Јубилеј со поглед во иднината: потенцијалот на STEM, држава без клиенти и промени во рекламирањето Клучните теми на конференцискиот дел на фестивалот се кризната комуникација на Агрокор, влијанието на бизнисот и политиката на медиумите, развојот на дигиталното општество во новите економски модели Петокот е резервиран за Nipplepeople, Nik Orosija & ... Read More »

Започнаа подготовките за јубилејното десетто издание на Weekend Media Фестивал во Ровињ

Започнаа подготовките за јубилејното десетто издание на Weekend Media Фестивалот. Најголемиот комуникациски фестивал во југоисточна Европа оваа година ќе се одржи од 21 до 24 септември во просториите на старата фабрика за тутун во Ровињ, под генерално покровителство на Adris група. Weekend до сега го посетиле речиси 45.000 учесници: 1.000 ... Read More »

Интервју со Томо Рицов и Никола Врдољак во пресрет на 9-тото издание на Викенд Медиа Фестивал

За триесетина дена почнува 9-тото издание на најголемиот регионален собир на комуникациската индустрија, која повторно ќе се “обедини“ во Ровињ, Република Хрватска да се дружи, учи и разменува искуства за време на Викенд Медиа Фестивалот. Маркетинг365 се заинтересира што ново ќе се случува годинава на WMF, па решивме да поразговараме со луѓето ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365