Home » Tag Archives: Топ 100

Tag Archives: Топ 100

Apple и понатаму е највредна компанија на светот

Листата на 100 највредни компании во светот ја предводат најпознатите технолошки компании – Apple, Alphabet, Tencent и Alibaba Во текот на изминатата година, технолошки сектор ширум светот забележа импресивни деловни резултати. Затоа не е изненадувачки што првите 10 места на листата на најголемите светски компании ги презедоа токму тие. Според ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365