Home » Tag Archives: Филтер Лабел

Tag Archives: Филтер Лабел

Fenty Beauty by Rihanna со песна од Filter Label

Козметичкиот бренд Fenty Beauty by Rihanna лиценцираше песна од каталогот на Филтер Лабел за еден од нивните следни промотивни видео клипови. Се работи за песната Exhibit од техно продуцентката Liza Nicklin, што се наоѓа на нејзиниот албум Immortal Habits, објавен од македонската издавачка куќа Filter Label. Exhibit ќе се најде ... Read More »

Нови медиумски пласмани на музика од каталогот на Филтер Лабел

Македонската издавачка куќа Филтер Лабел во изминативе два месеца продолжи со успешни пласмани на музика од својот каталог во реклами за познати брендови и телевизиски серии. Најновата реклама на брендот Wagner, што е дел од групацијата Nestle, за нивната нова пица Backerkruste, започна со емитување во Германија минатиот месец. Рекламата ... Read More »

Новата реклама на McDonald’s со песна од каталогот на Филтер Лабел

Најновата реклама на McDonald’s за нивните Maestro сендвичи искористи песна од каталогот на македонската издавачка куќа и компанија за лиценцирање на музика Филтер Лабел. Креативниот директор кој работеше на рекламата имаше идеја да направи нешто поинакво од досегашните промо клипови на брендот и побара песна што на конечниот производ ќе ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365