Home » Tag Archives: футуролог

Tag Archives: футуролог

Во иднина нашиот идентитет ќе биде доволен за плаќање

Футурологот Дејвид Бирч е еден од најголемите светски авторитети на темата „плаќање“.  Financial Brand го има прогласено за еден од десетте највлијателни експерти во банкарството, а списанието Total Payments го смета за највлијателниот европски коментатор за иднината на плаќањето. Советник е на најголемите финансиски организации за прашања поврзани со електронските ... Read More »

Герд Леонард: Научната фантастика станува наша реалност

Во следните 20 години, човештвото ќе се промени повеќе отколку што се промени во последните 300 години, а за да ја зачуваме иднината на човештвото, ние мора да вложиме во човекот подеднакво колку што вложувеме во технологијата.   Герд Леонард, еден од водечките светски футуролози кој става фокус на последните ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365