Home » Tag Archives: холивуд

Tag Archives: холивуд

Џорџ Клуни ја посети новата фабрика на OMEGA

Менувајќи го Холивуд за швајцарскиот град Биен, познатиот актер и амбасадорот на OMEGA Џорџ Клуни неодамна ја посети новата фабрика на брендот и од прва рака се запозна со најсовременото производство на часовници кое се одвива внатре. Новите производствени капацитети на OMEGA беа отворени во 2017 години и ова е ... Read More »

“Пакетот што го баравте е тука” – нова реклама на ONE

Деновиве на македонските телевизии имаме можност да ја гледаме најновата реклама на ОНЕ за SMART M Plus, последната промотивна  понуда во мобилен постпејд. Неколку дена по лансирањето, коментарите не стивнуваат. Станува збор за едно поинакво видео, уникатен рекламен спот кој никого не остава рамнодушен. Спакуван во 1:21 секунда во својата основна ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365