Home » Tag Archives: цени

Tag Archives: цени

По цена од една женска чанта, едно семејство се храни два месеци, а кригла пиво чини колку 150 литри вода

Најголем дел од вниманието не го привлекоа модните детали, туку односот на цените на овие производи со износот на парите со кои располагаат луѓето кои учествуваа во кампањата Сите апсурди на човечкото општество беа снимени од еден фотограф, правејќи рекламни кампањи за некои светски брендови и тоа со африкански модели. ... Read More »

6 ценовни стратегии: Која е соодветна за вашиот бизнис?

Малите бизниси играат важна улога во економијата. Додека различни фактори може да влијаат врз потенцијалот за профит на бизнисот, една од најважните фактори е стратегијата за цени која се користи од страна на сопствениците. Добрите ценовни стратегии може да ви помогнат да ги детерминирате точките во кои може да ги максимизирате ... Read More »

Sky.mk јавно ги објави статистиките и понуди најниски цени за рекламирање на мали и средни компании

Порталот Sky.mk, во сопственост на Здружението за слободно информирање МЕДИАФАКС , денеска се реши за еден несекојдневен потег за македонската интерет сцена по примерот на водечките портали од запад објавувајќи ги јавно своите податоци за посетеноста и публиката на порталот притоа нудејќи ексклузивен пакет за малите и средни претпријатија со едни ... Read More »

Интервју со Веселин Ангелов – директор на Гемиус Бугарија

Во изминатиов период една од најжешките теми во медиа-маркетинг индустријата во Македонија беше и таа поврзана со почетокот на наплаќањето на сервисот кој “Гемиус“ изминатиов период го нудеше бесплатно за маркетинг агенциите и веб сајтовите во Македонија. Би рекле ништо необично со оглед на тоа што и Гемиус како и ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365