Home » Tag Archives: Јамшид Аламути

Tag Archives: Јамшид Аламути

Креативноста сè повеќе ќе се користи за решавање на проблемите, а не за продажба!

Јамшид Аламути, извршен директор и ко-основач на Pi School од Италија, е главен говорник на овогодинешниот, петти по ред регионален форум на комуникациски лидери IZAZOV 2019 кој ќе се одржи на 25 и 26 март во хотелот Hyatt Regency во Белград. Тој ќе зборува на тема “Creativity driven Transformation“, односно ... Read More »

Јамшид Аламути ќе го отвори форумот #IZAZOV2019!

  Јубилејниот, петти по ред регионален форум на комуникациски лидери – IZAZOV 2019 ќе се одржи на 25 и 26 март во хотелот Hyatt Regency во Белград, под слоганот “Вистина или Предизвик“. Станува збор за интерактивен бизнис настан, прв од ваков вид во регионот, наменет исклучиво за професионалци од областа ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365