Home » Tag Archives: јајце

Tag Archives: јајце

Откриена тајната на најпопуларното јајце на светот

Неколку недели откако стана најпопуларна фотографија на Инстаграм, јајцето кое ја победи Кајли Џенер и го надмина рекордот на Инстаграм, сега испрати важна порака за менталното здравје. На телевизискиот канал “Hulu”, се појави едноминутна реклама со јајцето која испраќа силна и креативна порака за менталното здравје и ја нагласува важноста ... Read More »

Икеа подготви трон за новиот крал на Инстаграм во духовит пост

Додека на интернет кружат вести за познатото јајце кое ја надмина Кајли Џенер и ја презеде титулата на најлајуван пост на Инстаграм, Икеа уште еднаш го покажа својот препознатлив хумор. На нашите читатели Икеа веќе добро им е позната како една од компаниите кои ја следат поп културата, па кога ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365