Home » Tag Archives: Јужна Кореја

Tag Archives: Јужна Кореја

Македонската Пи Ворлд ја освојува Јужна Кореја

Македонската креативна агенција Пи Ворлд, на 23ти ноември во Сеул ќе го организира првиот глобален настан за односи со јавност во Јужна Кореја. Global PR Summit Seoul ќе вклучува презентации од највлијателни светски експерти за односи со јавност од супер брендови Lego, Nielsen, Unilever Hair Care и Thomson Reuters. На настанот свое излагање ќе имаат ... Read More »

Apple лансираше нов спот за промоција на новата опција на iPhone X- анимоџи караоке

Apple лансираше специјална реклама во Јужна Кореја за новите iPhone X уреди, која се потпира на една од поинтересните опции на новиот модел, Animoji Karaoke. Имено, компанијата направи интересен музички спот за песна на инди-бендот Hyukoh, изведена од симпатична мечка, змеј и кокошка. Резултатот е едноставно ви го привлекува вниманието ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365