Home » Tag Archives: Њујоркшки адвертајзинг фестивал.

Tag Archives: Њујоркшки адвертајзинг фестивал.

Василије Ќорлука и Милан Стојанов дел од жирито на престижниот Њујоркшки адвертајзинг фестивал

Василије Ќорлука, главен креативен директор за Адриатик регион во Публицис Групацијата и Милан Стојанов, креативен директор во Публицис Македонија се дел од жирито на престижниот Њујоркшки адвертајзинг фестивал. Во средината на јануари фестивалот ги објави имињата на членовите на своето големо жири (Grand Jury). Меѓу членовите на жирито се најдоа ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365