Home » Tag Archives: 90-ти години

Tag Archives: 90-ти години

Нова кампања на Reebok во ретро стил која нè враќа во 90-тите години

Уште една кампања чиј носталгичен дух има одзив кај денешната младина Reebok се одлучи за мало патување низ времето, отприлика 25 години наназад, во новата кампања која на пазарот ги враќа легендарните Reebok Aztrek патики кои за прв пат се појавија во 1993 година и набрзо станаа едни од омилените ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365