Home » Tag Archives: Blue Friday

Tag Archives: Blue Friday

Blue Friday – подароци и попуст во петок во Ми-Да Гранд Моторс

Синото во Ми-Да Гранд Моторс значи големи попусти и подароци на новите и половните возила. Во следните две недели до крајот на месецов, односно на 23. и 30. месецов Ми-Да Гранд Моторс организира Blue Friday – два петока исполнети со големи попусти и донаторска акција. И се со цел возилата ... Read More »

Денови на одговорност и доверба

Сината боја како боја на небото и морето, поврзана со суштината и стабилноста, симболизира доверба, лојалност и верување. Луѓето што ја сакаат оваа боја се дефинираат како мудри и разумни. Токму како и карактерот на „синиот овал“, сината боја применета во светот на автомобилизмот ја опишува смислата на животот и ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365