Home » Tag Archives: Campaign

Tag Archives: Campaign

Campaign ја прогласи McCann Worldgroup Europe за агенциска мрежа за 2019 година

McCann Worldgroup Europe е прогласена за агенциска мрежа на годината за регионот ЕМЕА (Европа, Блискиот Исток и Африка) од страна на реномираниот адвертајзинг магазин Campaign. Ова е прва година во која магазинот воспостави категорија ЕМЕА, а McCann покажа силен регионален раст, стекна голем број на нови деловни партнери во регионот, ... Read More »

Adam & Eve/DDB е огласувачка агенција на годината во изборот на Campaign

Прославениот британски маркетинг магазин – Campaign, ги додели овогодинешните лауреати за најдобрите агенции и агенциски мрежи за изминатава година. Како најдобра огласувачка агенција за 2014 година, Campaign ја прогласи Аdam & Eve/DDB, за најдобра огласувачка мрежа – Grey а за медиска агенција на годината Media Com. Аdam & Eve/DDB уште еднаш ја ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365