Home » Tag Archives: Clio Awards

Tag Archives: Clio Awards

Clio Awards ги повикува креативците за го заземат своето место во историјата на огласувањето

Јубилејното 60-то издание на Clio Awards е отворено за пријави Едни од најпознатите награди во светот на креативните индустрии, кои ги препознаваат иновативноста и креативната извонредност во рекламирањето, дизајнот и комуникацијата, Clio Awards оваа година ја слават својата 60-годишнина. Шест децении, овие награди се сведоци на најпрепознатливите кампањи и најкреативни ... Read More »

Наградени најдобрите кампањи на меѓународните Clio Awards

Ако имавте некаков сомнеж дека адвертајзингот прераснал во трка за креативни иновации, не гледајте подалеку од победниците на овогодинешното издание на меѓународниот креативен фестивал Clio Awards. Највисокото признание на фестивалот, Grand Clio наградата, им припадна на брендовите и идеите кои го предизвикуваат концептот на адвертајзингот како област закотвена во 30-секундни ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365