Home » Tag Archives: Costa Coffee

Tag Archives: Costa Coffee

Coca Cola го превзема Costa Coffee и влегува на пазарот на кафе

Компанијата Кока Кола објави дека е постигнат конечен договор за превземање на Costa Limited, компанијата основана во 1971 година во Лондон, која се разви во една од водечките светски брендови за кафе Кока Кола ќе го превземе Costa Coffee од Whitebread PLC во трансакција вредна 5,1 милијарди долари, со што ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365