Home » Tag Archives: CROPAK

Tag Archives: CROPAK

Познати победниците на REGPAK 2015

Во склоп на фестивалот на амбалажата FEST.A CROPAK 2015, кој изминатата недела се одржа во Загреб, беа доделени и наградите за најдобра амбалажа на хрватскиот (CROPAK 2015) и регионалниот (REGPAK 2015) пазар. Доделувањето на наградите дванаесета година по ред го организираа компанијата Tectus d.o.o. , Институтот за амбалажа и печат – ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365