Home » Tag Archives: Global PR Summit

Tag Archives: Global PR Summit

Македонската Пи Ворлд ја освојува Јужна Кореја

Македонската креативна агенција Пи Ворлд, на 23ти ноември во Сеул ќе го организира првиот глобален настан за односи со јавност во Јужна Кореја. Global PR Summit Seoul ќе вклучува презентации од највлијателни светски експерти за односи со јавност од супер брендови Lego, Nielsen, Unilever Hair Care и Thomson Reuters. На настанот свое излагање ќе имаат ... Read More »

Македонската Пи Ворлд по втор пат го освои Њујорк

Над 200 експерти за односи со јавност од Америка, Канада, Европа и Блискиот Исток беа дел од второто издание на Global PR Summit New York, што се одржа минатиот четврток и петок во престижниот NYIT аудиториум во Њујорк. Организиран од македонската агенција Пи Ворлд, настанот вклучуваше интерактивни презентации од некои од најмоќните експерти за ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365