Home » Tag Archives: IZAZOV 2019

Tag Archives: IZAZOV 2019

Во понеделник почнува форумот “IZAZOV”, помеѓу клучните говорници и Зоран Здравески од Direct Media Македонија

Јубилејниот, петти по ред регионален форум на комуникациски лидери – IZAZOV 2019, ќе се одржи на 25 и 26 март во хотелот Hyatt Regency во Белград, под слоганот “Вистина или Предизвик”. Главната тема на овогодинешниот форум ќе биде транспарентно и одговорно работење, за што ќе разговараат претставници од најголемите агенции ... Read More »

Креативноста сè повеќе ќе се користи за решавање на проблемите, а не за продажба!

Јамшид Аламути, извршен директор и ко-основач на Pi School од Италија, е главен говорник на овогодинешниот, петти по ред регионален форум на комуникациски лидери IZAZOV 2019 кој ќе се одржи на 25 и 26 март во хотелот Hyatt Regency во Белград. Тој ќе зборува на тема “Creativity driven Transformation“, односно ... Read More »

Јамшид Аламути ќе го отвори форумот #IZAZOV2019!

  Јубилејниот, петти по ред регионален форум на комуникациски лидери – IZAZOV 2019 ќе се одржи на 25 и 26 март во хотелот Hyatt Regency во Белград, под слоганот “Вистина или Предизвик“. Станува збор за интерактивен бизнис настан, прв од ваков вид во регионот, наменет исклучиво за професионалци од областа ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365