Home » Tag Archives: marketing koordinator

Tag Archives: marketing koordinator

Оглас за Маркетинг координатор

MyWorld Macedonia објавува оглас за вработување на Маркетинг координатор. Огласот е активен до 11.01.2019 година и оригинално е објавен на Кариера.мк Tвои одговорности: Развивање и управување на маркетинг стратегиите на Cashback World Македонија Менаџирање на угледот на брендот и одржување на комуникација на социјалните медиуми Управување на кампањи за време ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365