Home » Tag Archives: McCann Копенхаген

Tag Archives: McCann Копенхаген

Во што се состои фората со мустаќите во ноември?

Движењето Movember ги охрабрува мажите во текот на месец ноември да пуштат мустаќи со цел да  ја подигнат свеста за здравјето на мажите- особено за ракот на тестисите и простатата. L’Oréal ја поддржува оваа акција преку Men Expert линијата на производи. Бидејќи ова прашање не ги погодува само мажите, туку ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365